Appartementen en prijzen

Appartementen en prijzen

De villa heeft 5 stijlvol ingerichte appartementen. Ieder appartement heeft een eigen entree, keuken, badkamer en ruim terras. U kunt rekenen op een luxe accommodatie met een vaatwasser, airconditioner, privéterras en boxsprings. De appartementen zijn in het voorjaar van 2022 verbouwd.

De 5 appartementen zijn flexibel in te delen. Wanneer u bijvoorbeeld met 2 gezinnen bent of met grootouders, dan kunnen we 2 appartementen met elkaar verbinden zodat het een familie appartement wordt.

De eindschoonmaak is verplicht. De kosten hiervan zijn € 40,- per appartement.

Prijzen zijn inclusief water en elektriciteit en bedden- en linnengoed.

Algemeen

In de kamers liggen handdoeken en linnengoed voor u klaar. Een keer per week ontvangt u een schone set met handdoeken. Het beddengoed verschonen wij 1 keer per week.

U kunt bij ons badlakens huren voor een bezoek aan het strand. Deze zijn te huur voor € 7,50 per week.

In het hoogseizoen en de schoolvakanties verhuren wij onze appartementen met een minimum van 7 nachten en van zaterdag tot zaterdag. In het laag- en middenseizoen hanteren wij een minimum van 3 nachten.

De prijzen van de appartementen zijn afhankelijk van het seizoen.

Het hoogseizoen is in de maanden juli en augustus en de schoolvakanties. April, mei, juni, september en oktober is het middenseizoen. En het laagseizoen is van november tot maart.

Alle kamers zijn rookvrij en huisdieren zijn niet toegestaan.

Bloemen en lampje
Scroll naar boven