Welkom bij Villa Ferranti Abruzzo

Waarom bij ons verblijven?

Bij Villa Ferranti beleeft u een onvergetelijke vakantie. Het is heerlijk toeven in en om de villa. Er is een groot zwembad met prachtig uitzicht en meer dan 100 oude olijfbomen. U kunt heerlijk relaxen in een van de comfortabele zitjes of hangmatten. En genieten van de rust en het prachtige uitzicht.

Gaat u de omgeving verkennen? Dan maken wij intussen graag een reservering voor u bij dat ene leuke restaurantje. Bij ons beleeft u het echte Italië. Als u aan het eind van uw vakantie met een verzorgd en warm gevoel naar huis gaat, dan zijn wij tevreden.

Het echte Italiaanse leven

Wanneer u bij ons logeert, beleeft u het echte Italiaanse leven. In de regio Abruzzo bent u als toerist nog één van de weinigen. De mensen behandelen u gastvrij en enthousiast. Ze zijn trots en helpen u graag. Ze doen er alles aan om u zich welkom te laten voelen, ook als u de taal niet spreekt.

Wie zijn wij

Wij zijn Melanie, Bauke en onze zoon Julius. We hebben ons hart verloren aan de regio Abruzzo. We zijn verliefd geworden op de puurheid, het uitzicht, het landschap, het klimaat, de vriendelijke mensen en het lekkere eten. Dit is ons thuis.

Scroll naar boven