Zwembad

Geniet van het grote zwembad in de Italiaanse tuin van onze villa. Neem plaats op één van de comfortabele zonnebedden. Met iets fris, een biertje of een wijntje is het goed toeven in de zon of onder de parasol. Drinken pakt u overigens zelf in 'La Cantina', waarbij u de drankjes noteert op een lijst.

Ontbijt bij late aankomst

Indien u aan het begin van uw vakantie laat in de avond aankomt, zetten wij een heerlijk ontbijt voor u klaar. Zo hoeft u helemaal niets te doen en kunt u eerst even acclimatiseren.

Pasta-avond

Kom gezellig naar onze pasta-avonden. In het hoogseizoen verzorgen wij 1 keer per week een heerlijk diner voor onze gasten. Dit is iedere keer weer een hoogtepunt van de week voor jong en oud. Leuke gesprekken, lekker eten en genieten van lokale wijntjes aan een lange tafel op een prachtige plek onder de bomen naast de olijfgaard.

Verse broodjes

Omdat wij begrijpen dat het lekker is om ‘s ochtends vers brood voor het ontbijt te hebben, komt er iedere dag behalve zondag een bakker langs die verse broodjes brengt voor onze gasten. Bij de bar hangt een lijst waar u in kunt vullen welke broodjes u graag de volgende ochtend zou willen. Wij zorgen dat de bakker dit voor u maakt.

Zitjes

Rond het huis vindt u meerdere loungeplekken met comfortabele stoelen of hangmatten. Deze plekken bieden het mooiste uitzicht op de vallei en zijn daarom met zorg voor u uitgezocht. Geniet van het unieke uitzicht, terwijl u in alle rust uw kopje koffie drinkt of een wijntje en een goed boek leest.

Parkeren

Uw auto blijft altijd uit de warme zon op onze schaduwrijke parkeerplaats.

Gratis Wifi

U kunt gratis gebruik maken van de snelle Wifi.

Andere faciliteiten

Stel dat u kleren wilt wassen dan kunt u tegen een kleine vergoeding gebruik maken van de wasmachine.

Natuurlijk is er ook een minibieb met boeken en magazines.

Scroll naar boven